Παρουσίαση ενός Ελληνικού καταστήματος ρολογιών που πρέπει όλοι να δείτε - Δες τα νέα

728x90 AdSpace

Trending
Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Παρουσίαση ενός Ελληνικού καταστήματος ρολογιών που πρέπει όλοι να δείτε


Το κατάστημα είναι το https://www.haritidis.gr. Μόλις το επισκεφτείτε διαδικτυακά ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα θα δείτε πληθώρα από ρολόγιακοσμήματα, είδη γάμου. Ταυτόχρονα μεγάλη ποικιλία εμφανίζουν και οι σταυροί βάπτισης με σχέδια τόσο για αγόρια όσο και κορίτσια. Όπως για παράδειγμα θα δείτε ελβετικά ρολόγια , αυτόματα ρολόγια , αθλητικά ρολόγια

Ίδρυση του εργαστηρίου από τον Χαριτίδη Χαράλαμπο

Η αρχή της δεκαετίας του 70 βρίσκει τον Χαράλαμπο Χαριτίδη να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της χρυσοχοΐας. Το πάθος και η τεχνική του κατάρτιση τον καταξιώνουν γρήγορα ειδικά στις βέρες.



Έναρξη του καταστήματος λιανικής

Η επιτυχημένη πορεία τον οδηγεί σύντομα στην ίδρυση του δικού του καταστήματος. Τα κοσμήματα του διακρίνονται για τον σχεδιασμό τους αλλά και την εξαίρετη κατασκευαστική τους ποιότητα ενώ ο επαγγελματισμός του τον καταξιώνει γρήγορα χρίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες του.

Tεχνολογική αναβάθμιση του εργαστηρίου με Cad-Cam systems

Την δεκαετία του 90 το κατάστημα έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα αξιόπιστο και δημοφιλές σημείο πώλησης κοσμημάτων και επώνυμων ρολογιών. Το 99 έρχεται και η τεχνολογική αναβάθμιση του εργαστηρίου με Cad-Cam systems.

Μεταφορά στο νέο ιδιόκτητο κατάστημα

Το 2002 πραγματοποιείται η μεταστέγαση σε ένα ιδιόκτητο χώρο που αισθητικά ευθυγραμμίζεται στις σύγχρονες ανάγκες ενός υψηλού επιπέδου κοσμηματοπωλείου που καλύπτει πληθώρα κοσμημάτων αλλά και μεγάλο εύρος επώνυμων ρολογιών.

H πρώτη ιστοσελίδα μας ανεβαίνει στο internet

Η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται με ιδιαίτερα επιχειρηματικό πνεύμα που εστιάζει στην ανώτερη αισθητική και τεχνική ενώ δημιουργείται η πρώτη μας σελίδα στο διαδίκτυο. Η σελίδα Haritidis.gr αποτελεί την πρώτη εταιρική παρουσίαση αλλά και προϊοντική προβολή στο διαδίκτυο.

Το eshop μας είναι γεγονός

Το eshop μας είναι γεγονός. Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις το νέο μας e-shop αποτελεί μια καλαίσθητη ηλεκτρονική επέκταση της φυσικής μας παρουσίας πού δίνει την δυνατότητα στους πελάτες μας να ολοκληρώσουν τις αγορές τους από απόσταση.
Συνεχίζουμε με αμείωτο μεράκι να δημιουργούμε τα πιο κομψά κοσμήματα τα οποία από τις πιο διαχρονικές γραμμές έως τις πιο μοντέρνες φόρμες ενσωματώνουν εμπειρία ετών και πλαισιώνονται με πολύτιμους λίθους και ιδιαίτερη τεχνογνωσία. Βρίσκουμε και επιλέγουμε συνεργασίες με τις πιο γνωστές εταιρίες ρολογιών συστήνοντας στο ελληνικό κοινό τις διεθνείς τάσεις ωρολογοποιίας.
Παρουσίαση ενός Ελληνικού καταστήματος ρολογιών που πρέπει όλοι να δείτε Reviewed by Frapedoypoli on 7/28/2016 03:44:00 μ.μ. Rating: 5 Το κατάστημα είναι το  https://www.haritidis.gr . Μ όλις το επισκεφτείτε διαδικτυακά ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα θα δείτε πληθώρα ...
Next
This is the most recent post
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.